Udules-Horvatorszagban.com

Üdülés Horvátországban, udules orvatorszagaban, Horvátországi üdülés, Horvátország hotelek, horvatorszag hotelek, horvatorszagi udules, horvátországi szállodák, horvatorszagi szallodak, Apartmanok Horvátország, apartmanok, apartmanok horvatorszag, magan apartmanok, magan szobak, kempingezes, a horvat tengerpart, a horvat szigedek

 

I

 

 

 

 

 

 

SZÁLLODÁK

Horvátország hotelek, Eljött a legkedvezőbb idő, hogy szabadságunkat a horvátországi szállodákban töltsük el. A szállodák jelentős részét nemrégiben teljes egészében felújították, úgyhogy olyan szolgáltatások, mint például gyógyfürdői kezelés, wellness szabadidő kihasználás, uszoda és teniszpálya használat, valamint egyéb szolgáltatások állnak a kedves vendégek rendelkezésére a nyaralás mind aktívabb kihasználása érdekében.

A horvátországi szállodai elhelyezés különféle hoteleket kínál a vendégeknek, beleértve az egész világon ismert szállodáktól a kisebb butik-rendszerű hotelekig, személyre szóló kiszolgálással, ami plusz késztetés arra, hogy ezt a csodálatos országot meglátogassuk.

Az öt- és négy-csillagos szállodákban, a butik-rendszerű hotelekben, a családi panziókban vagy az úgynevezett budget-hotelekben mindenki könnyen megtalálhatja a neki leginkább megfelelő elhelyezést.

 

 

MAGÁN APARTMANOK

Apartmanok Horvátország - Magánszállás - Apartmanok

A horvátországi magánszállások rengeteg előnyt nyújtanak a családos nyaralóknak illetve a nagyobb csoportoknak:

* Sok vendég számára vonzó a családias hangulat.

* Az apartmanokat sok esetben minden egyéb szolgáltatás nélkül lehet kibérelni, ami a vendégek részére bizonyos rugalmasságot biztosít.MAGÁN SZOBÁK

Privatni smjeątaj u Hrvatskoj nudi brojne prednosti, posebice za obitelji i veće grupe. Opuątena atmosfera privlači mnoge goste. Domaćini često u ponudu ubace neąto extra (bicikle, čamac, domaće voće ili povrće). Sobe u privatnom sektoru često imaju mogućnost upotrebe zajedničke kuhinje gdje se mogu pripremati jela ili koristiti hladnjak. U nekim kućama postoje i dogovor sa lokalnim restoranom pa moľete dobiti polu ili puni pansion.

 
 

HOTEL APARTMANOK BUNGALOW

Pored velikih hotela postoje i velika apartmanska naselja. Takva naselja pruľaju slobodu vlastitog doma iz apartmana, kao i mnoge pogodnosti koje dobivate kada odsjedate u hotelu. kao ąto su koriątenje hotelskih sadrľaja: bazena, wellnessa, tenisa i slično. Kao i hotelskog restorana

 

 

FALUSI TURIZMUS

A horvát falusi turizmus /agrár turizmus/ nagyon népszerű. A horvátországi falusi turizmus sokat nyújt azoknak, akik szívesen megismerkednének Horvátország természeti szépségeivel, a házigazdák vendégszeretetét élvezve, elmerülve a tradicionális, házikoszt kóstolgatásában, valamint az érintetlen falusi táj élvezetében. Az ilyen jellegű nyaralásról úgy tartják, hogy az a legjelentősebb mértékben megszabadítja az embereket a bennük felgyülemlett stressztől.

 

VITORLÁZÁS - YACHTING - BOAT CHARTER

®elite li usred ljeta imati samo svoju plaľu na kojoj moľete biti obučeni kako ľelite, bez ljudi oko vas? U slučaju da ne patite od morske bolesti, najbolji način je da unajmite plovilo od velikih jahti, do manjih brodića, koji se mogu unajmiti i za rezne izlete ili proslave od vjenčanja do krątenja.

 
 

Horvátországi regionen:

 
         
 

 

ISTRA

 

KVARNER

 

DALMACIJA ©IBENIK

 
 

 

DALMACIJA ZADAR

 

DALMACIJA SPLIT

 

DALMACIJA DUBROVNIK

 
 

 

KONTINENTÁLIS RÉSZEI

 

A HORVÁT TENGERPART

 

A HORVÁT SZIGETEK

 
         
       
   

Nyaralás Horvátországban - válasszon
www.CroatiaN-VacationS.com

A horvátországi nyaralásukat úgy tölthetik el legkellemesebben, ha minőségi szállást biztosítanak maguknak. Fedezzék fel a gyönyörű Adriai tengerpartot és töltsék kellemesen szabadságukat a Croatian-Vacations. com-mal.

A Croatian-Vacations szaktekintély a horvátországi nyaralások tekintetében.

Az elmúlt idők Mediterránja - a horvát történelem, kultúra, nyugalom és gyönyörű környezet várják Önöket ebben a csodálatos országban, ahol minden város más és más élményeket nyújt. Minden város csodálatos kilátást nyújt a világ legtisztább és legbiztonságosabb tengerére - az Adri ára. Ismerkedjen meg Horvátországgal a mi segítségünkkel.

Gasztronómiai élvezetek Horvátországban - válasszák ki Horvátországot nyaralásuk végállomásaként , határtalan gasztronómiai élvezetekben lesz részük.

Az Adriai tengerpart széltében-hosszában fantasztikus ételajánlat várja Önöket - úgy a kisebb halászfaluk pince-csárdáiban, mint az olyan városok mint Dubrovnik, Split és Pula előkelő éttermeiben. Az Adria parton való étkezés Horvátországban egyedi élvezeteket nyújt.

Turista kalandozás Horvátországban - látogassanak el Horvátországba , ha kedvelik a nyílt terepen való kalandokat. Járják be Horv átországot velünk. A felejthetetlen búvárkodás, hullámlovaglás, kite-surfing - csak néhány a felajánlott lehetőségek közül, amit Horvátország nyújt Önöknek. A hegyi biciklizés, bungee-jumping, vadvízi tutajozás és kajakozás , mind közkedvelt sportok Horvátországban. Látogassanak el a Nemzeti Parkokba, Plitvice, Krka, Paklenica, Kornati, ismerkedjenek meg az ottani növény- és állatvilággal, melyhez hasonlót csak ritkán látni a világon, gyönyörködjenek a természet azon szépségeiben, melyet eddig álmukban sem képzelhettek el.

Horvátországban nyaralhatnak Dalmáciában, a Kvarneren, az Isztriai Félszigeten, de minden földrajzi terület különböző, és rengeteg más-és más lehetőséget nyújt az ismerkedésre. Látogassanak el Dubrovnikba Makarsk ába, Splitbe, Hvar- és Bracs-szigetére, Zadarba, Cres-, Krk-, Pag- és Rab- szigetére, Rijekába, Pulába /itt található a híres római kori Amfiteátrum/, Rovinjba, Porecsbe, Umagba és Vrsarba - mennyi csodálatos uticél az Adriai tengerparton.

Horvátországi ingatlanok - ha egyszer is ellátogattak Horvátországba, lehet, hogy többet nem kívánnak innen elmenni. A megoldás ? Ruházzanak be saját apartmanjukba vagy házukba Horvátországban. Horvátország közlekedés tekintetében nagyon jó összeköttetésekkel rendelkezik, az új házukba utazáshoz csupán néhány órát kell úton tölteni. Lépjenek kapcsolatba a Croatian-Vacations.com-mal és kérjenek tanácsot a legmegfelelőbb horvát ingatlanokat illetően Hozzáértésünk biztosítja azt, hogy a tengerparton lévő új otthonukba való beruházáskor nyugodtan elengedjék magukat és új találjanak, amit nyugodtan új otthonuknak is nevezhetnek. Legyen Horvátország az új otthonuk !

Croatian-Vacations.com - bármilyen jellegű horvátországi nyaralás esetén: Lépjenek kapcsolatba a Croatian-Vacations.com-mal annak érdekében, hogy megkapják a legkedvezőbb információkat a legjobb horvát szállodákról,a horvátországi magánszállásokról, villákról,a tengerparton kibérelhető szobákról, a horvátországi kastélyokról, kempingekről és a horvát wellness központokról. Minden, ami az ideális horvátországi nyaraláshoz szükséges, egy helyen megtalálható - www.Croatian-Vacations.com

A horvát Adria - a világ legtisztább és legbiztonságosabb tengerpartja ! Nincs semmi kellemesebb, mint a horvát tengerparton tölteni a nyaralást A tiszta és áttetsző víz, a kék tengervíz, a friss tengeri halfogás lehetősége, a tenger gyümölcseinek begyűjtése - ez minden, ami a szórakozáshoz, egészséghez és kikapcsolódáshoz szükséges. Horvátország - számtalan nyaralási lehetőség, a határ csak a csillagos ég !

Horvátországi túrák - látogassanak el Horvátországba és ismerkedjenek meg az ország minél több nevezetességével.

A túrák lehetővé teszik, hogy míg a látogatók az ország egy meghatározott részében tartózkodnak, más városokat, szigeteket vagy Nemzeti Parkokat látogassanak meg.

Egy nyaralás során még soha nem volt részük ennyi különféle élményben !

Horvátország nagyszámú különféle élményt kínál, a túrázás során mindent megtekinthetnek, amit Horvátország fel tud kínálni.

Horvátországi nyaralásához béreljen közvetlenül a tulajdonostól házat, apartmant vagy szállást.

CROATIA - KROATIEN - CROAZIA - CROACIA - CROATIE - KROATIË - CHORVATSKO - CHORWACJA - HORVÁTORSZÁG - HRVA©KA - HRVATSKA

Tips for your vacation in Croatia you can also find at www.inyourpocket.com/croatia

Croatia has many concerts all year around. Few concerts in Croatia:

01.05.2010 Metropolitan at Lisinski: Gioachino Rossini - Armida - Zagreb

16.05.2010. Metallica - Zagreb

16.05.2010. Lord of the Dance - Zagreb

18.05.2010. The Budapest Festival Orchestra - Collegium Vocale Gent - Zagreb

10.07.2010-25.08.2010 - 61st Dubrovnik Summer Festival - Dubrovnik

14.07.2010-14.08.2010 - 55th Split Summer Festival - Split

05.11.2010 LADY GAGA - The Monster Ball Tour Ulaznice - Arena Zagreb

Museusms in Croatia, few to mention:

Museum of Contemporary Art - newest contemporary museum in Europe. - Zagreb

Mimara -Old masters paintings, Antiquity, Chinese and other far-eastern art, Glass, Porcelain - Zagreb

Bodies Revealed - 09.04.2010.-11.07.2010. - Zagreb

Technical Museum - Science is fun. Many artefacts from Nikola Tesla. - Zagreb

Happenings:

The 45th Floraart - Flower festival. Tradition of medieval gardens, presented at Bundek Lake in Zagreb.

CROATIA - KROATIEN - CROAZIA - CROACIA - CROATIE - KROATIË - CHORVATSKO - CHORWACJA - HORVÁTORSZÁG - HRVA©KA - HRVATSKA

   
   

All rights www.udules-horvatorszagban.com

www.horvatorszagi-udules.com

www.kroatien2010.com

www.croatia2010.net

   
   

 

Our partners: TENNIS and SQUASH ONLINE SHOP

1.

2. Tennis and squash stringing and strings - Tenis i squash ąpananje i ľice